Stikforbindelser

Hos ACTE RAIL kender vi jernbanebranchens behov for stikforbindelser, som skal sikre højst mulige sikkerhed, tætte installationer med høj IP-klasse og modstandsdygtighed over for blandt andet sne, vand, syre, fremmedlegemer samt slag og træk langs banen.

Derfor tilbyder vi en række højkvalitetsforbindelsesløsninger til transmission af data, signaler og strøm. Vi tilbyder også teknisk specialistrådgivning om stikforbindelserne, og om, hvordan de bedst integreres og skaber værdi hos jer.
Vores brede produktprogram er udviklet i samarbejde med vores markedsledende producenter. Ethernet backbones og datainfrastrukturer – for eksempel til sensorer og passagerinformationssystemer – er eksempler på nogle af de applikationer, som vi finder løsninger til i dialog med vores kunder. 

Har din virksomhed ønsker om og behov for kundespecifikke løsninger, så kontakt ACTE RAIL for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan bidrage til at skabe merværdi for jeres virksomhed i form af nye, omkostningseffektive og fremtidssikrede teknologiløsninger.