Fittings

ACTE RAIL fører FIPLOCK®- serien, og til den findes et bredt udvalg af Fittings (tilbehør) som er lavet af polyamid 6 (PA6). Dette sikrer pålidelige forbindelser mellem fittings og rillerør – fra den fine og til den grove profil, det vil sige fra NW 07 til NW 48.

Rillerøret drejes let ind i fittingen for at blive installeret, og det kan nemt genåbnes. Produktets pakning sikrer en optimal tilslutning med den højest mulige IP-beskyttelse IP69. 

FIPLOCK® ONE kan altså benyttes til beskyttelsesklasser IP54, IP66, IP67, IP68 og IP69. Derfor findes der en passende løsning til alle applikationer med blot én produktserie. Med andre ord FIPLOCK® ONE – One fits all!
Alle komponenter giver høj vejrbestandighed, høj dynamisk slagfasthed og øget udtræksstyrke. Alle produkter opfylder de højeste kvalitetsstandarder på markedet. 


Kontakt ACTE RAIL for en uforpligtende samtale om, hvordan din virksomhed i et samarbejde med os kan opnå merværdi i form af omkostningseffektivitet og med vores kvalitetsprodukter.