Kabelbeskyttelse

ACTE RAIL forhandler de nyudviklede og innovative produktserier FIPLOCK® og FIPLOCK® ONE. Applikationen er nyskabende og vil forenkle arbejdet med kabelbeskyttelse. Serierne er gennemprøvede, holdbare og fleksible, og de lever op til mange nutidige krav. Tilmed står de stærkt over for fremtidige krav og ønsker. 

FIPLOCK® og FIPLOCK® ONE er udviklet og designet til kabelbeskyttelse inden for flere forskellige nicheområder i industrien. Industrier inden for Bane, Marine og Vind/Energi har alle specifikke krav, standarder og normer, der skal tilgodeses. Der er ofte krav til montagetid, styrke, fleksibilitet og brandklasse.

Produktserien FIPLOCK® er udviklet af specialister, som har arbejdet hos eller med de førende brands inden for kabelbeskyttelse. Med denne nye produktserie er det lykkedes at forenkle, styrke og desuden nytænke kabelbeskyttelse, som vi kender den i dag.

ACTE RAIL fører produkterne, som giver løsninger på forskellige udfordringer inden for industriel kabelbeskyttelse. Ud over standardprodukterne tilbyder vi også brugerdefinerede løsninger, som tilpasses vores kunders individuelle behov.