Kabelrender

Hos ACTE RAIL finder du kvalitetsprodukter som er gennemprøvede, holdbare og fleksible. Vores leverandører er alle udvalgt på grund af deres produktionsmetoder, materialevalg, tilgang til miljø og genbrug, kvalitet og lang levetid på produkterne.


Derfor har vi udvalgt kabelrendesystemet Green Trough® som er velegnet til mange forskellige kabeltyper. 


Det brede program og de mange godkendelser – kabelrendesystemet er typegodkendt hos Banedanmark – gør systemet ideelt til jernbane-, vej- og energiapplikationer. 


Green Trough® er et miljørigtigt, fremtidssikret, stærkt produkt og er designet med en  letvægtskonstruktion, som sammenholdt med sin alsidighed reducerer installationstiden betydeligt. Kabelrendesystemet er nemt at installere, særdeles holdbart og robust og dermed omkostningseffektivt. 


Green Trough® er fremstillet af 100% genbrugsplast (husholdningsaffald) og er kun tilsat UV-compound og brandhæmmere. Green Trough®-renden kan desuden genbruges 100 % i produktionen af nye render.


Kontakt ACTE RAIL for en uforpligtende samtale om, hvordan din virksomhed i et samarbejde med os kan opnå merværdi i form af omkostningseffektivitet og med vores kvalitetsprodukter.
 

45° Bøjning
Dyk render
Junction box
T Stykker
Tilbehør