Kabelrender

Hos ACTE RAIL finder du kvalitetsprodukter som er gennemprøvede, holdbare og fleksible. Vores leverandører er alle udvalgt på baggrund af deres produktionsmetoder, materialevalg, tilgang til miljø og genbrug, kvalitet og lang levetid på produkterne.

Vores kabelrender er en del af vores  Greenbloxx sort.jpg®  sortiment, som består af kabelbeskyttelsesprodukter i topklasse. Se mere her

Vores udvalg af kabelrender velegnede til mange forskellige kabeltyper. 

Green Trough® er et miljørigtigt, fremtidssikret, stærkt produkt og er designet med en  letvægtskonstruktion, som sammenholdt med sin alsidighed reducerer installationstiden betydeligt. Kabelrendesystemet er nemt at installere, særdeles holdbart og robust og dermed omkostningseffektivt. Det er fremstillet af 100% genbrugsplast (husholdningsaffald) og er kun tilsat UV-compound og brandhæmmere. 

VARIO TOP er et multifunktionelt kabelbeskyttelsessystem i glasfiber af høj kvalitet. Den hævede kabelrende er både let og solid. Den er nem at installere og giver beskyttelse af følsomme kabler og ledninger mod enhver påvirkning udefra – også i topografisk vanskeligt terræn.