Fibermuffer

Hos ACTE RAIL finder du et stort udvalg af fittings til trækrør. Vi udvælger vores højkvalitetsprodukter hos nogle af Europas fremmeste producenter. For vores kunder betyder det, at man får nogle af markedets bedste produkter hos os. Vi tilbyder også teknisk specialistrådgivning om produkterne og om, hvordan de bedst integreres og skaber værdi hos jer.
Fibermuffen NET.Fit er et unikt og langtidsholdbart produkt, der er nemt at samle og adskille. Derfor er det på alle måder omkostningseffektivt. Produktet, der er produceret i transparent plastmateriale, udmærker sig især ved at være i særklasse stærkt, og det giver mulighed for øjeblikkelig identifikation af den optiske fiberpassage. Man kan derfor med det samme se, om man han lavet en korrekt samling. 
NET.Fit er også nemt at samle og adskille, fordi det minder om komponenter til pneumatiske applikationer. Samling og adskillelse kan færdiggøres manuelt, og der kræves ikke specialværktøj til monteringen. Vi fører mufferne i mange rørstørrelser og tilbyder installatørerne af FTTH-netværk den rigtige løsning til næsten enhver form for applikation.
Kontakt ACTE RAIL for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan bidrage til at skabe merværdi for jeres virksomhed i form af nye, omkostningseffektive og fremtidssikrede teknologiløsninger.